Καταχωρηθείτε - Διόρθωση Καταχώρησης     |   Sitemap 
   greek  english  german  norwegian  
 
Προσθήκη στις Αγαπημένες Επιχείρησεις  |  Εκτυπώστε το  |  Στείλτε το σε ενα φίλο σας
 

Κατασκευή Ιστοσελίδας στα Χανιά Η G-Squared Χανιά δραστηριοποιείται ενεργά στην οργάνωση επιχειρήσεων με τη δημιουργία της εταιρικής τους ταυτότητας, την κατασκευή ιστοσελίδων, τη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, τη φιλοξενία ιστοσελίδων (website hosting) και την καταχώρηση ονόματος χώρου (domain Name). SEO - Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης Παρέχουμε υπηρεσίες Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων στις Μηχανές Αναζήτησης είτε πρόκειται για το Google, Yahoo, Bing, ή οποιαδήποτε άλλη από πολλές μηχανές αναζήτησης! Η πρώτη θέση στο Google ή το Yahoo είναι το αποτέλεσμα της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) κάτι που για να επιτευχθεί χρειάζεται γνώση που η εταιρία μας διαθέτει αποδεδειγμένα καθώς οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε κατατάσσονται σε πολύ καλές θέσεις. Πολλοί από τους πελάτες μας απολαμβάνουν την εντυπωσιακή κατάταξη στις πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης και σε καταλόγους γεγονός που οδηγεί σε αυξημένο πελατολόγιο. Διαφημιστικές Υπηρεσίες Χανιά Μέχρι και σήμερα έχουμε καταφέρει να είμαστε στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών μας, σε όλους τους τομείς της προβολής τους, με γραφιστικές δημιουργίες, δημιουργία λογότυπου, διαφημιστική καμπάνια, έντυπα, επαγγελματικές κάρτες, ανάπτυξη διάφορων επαγγελματικών προγραμμάτων (Software), το πορτάλ - κατάλογος - του Νομού Χανίων “Chania Citizen Guide” με 1.200 διαφημιζόμενες επιχειρήσεις, τον πρώτο ξενόφωνο σταθμό σε ακροαματικότητα στα Χανιά “MusicBox 106.5”… Η G-Squared, χαίρει εκτίμησης και εμπιστοσύνης του επιχειρηματικού χώρου που αποδεικνύεται με πάνω από 2000 πελάτες από το 2001.
Οδηγίες χρήσης του iChania
Πληροφορίες για τον Επαγγελματία
Τρόποι Προβολής της Επιχείρησης Σας
Επικοινωνία με iChania
Καταχωρηθείτε - Διόρθωση Καταχώρησης
Πηγές

 
Λίγα λόγια για το Νομό Χανίων
Πληροφορίες για τους Δήμους
Χάρτης των Χανίων
Καιρός στα Χανιά
Φωτογραφίες στα Χανιά


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
κατασκευή, φιλοξενία, domains
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ προβολή, marketing, συμβουλευτική
ΜΜΕ εκδόσεις, ραδιόφωνο
ΓΡΑΦΙΚΑ λογότυπα, κάρτες, έντυπα
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - SERVICE σε υλικά Η/Υ και λογισμικό
  «Προηγούμενη « Πίσω Επόμενη»

Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του chania-citizen-guide.gr διατίθεται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή χωρίς επεξεργασία, χωρίς την γραπτή άδεια των εκδοτών.

Λεωφ. Κ. Καραμανλή 131, 73100 Χανιά - Κρήτη - Τηλ.: 28210 40690
E-mail: info@gxg.gr  -  Web Site:
www.gxg.gr
Καταχωρηθείτε - Διόρθωση Καταχώρησης