ελληνικά   english
Αγαπημένες Επιχείρησεις: 0 Καταχωρήσεις
 
     
     
   
    

 

Γάμος - Γενικές Πληροφορίες Παράδοση, Ήθη, Έθιμα Οργάνωση του Γάμου Η Νύφη Ο Γαμπρός Συμπρωταγωνιστές Δεξίωση του Γάμου Γαμήλιο Ταξίδι Εκκλησίες Το νέο μας Σπίτι
 

 

 

 

 

 

 

     Πληροφορίες για τον Επαγγελματία - Χανιά
 

Το όνομα περιέχει Η διεύθυνση περιέχει Δήμος
   
 
 


Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Επαγγελματικού και Τουριστικού Οδηγού του Νομού Χανίων www.Chania-Citizen-Guide.gr (ή και www.iChania.gr)

Σε αυτό τον δικτυακό τόπο θα ανακαλύψετε όλες σχεδόν τις υπηρεσίες μας καθώς και εργαλεία αναζήτησης επαγγελματιών και πληροφορίες για κάθε είδους δραστηριότητα στα Χανιά και τον υπόλοιπο Νομό.

Νιώστε ελεύθερα να περιηγηθείτε στον δικτυακό μας τόπο. Εάν έχετε παρατηρήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή απλά χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Λίγα λόγια για τον Οδηγό

Ο Οδηγός για τον Χανιώτη Πολίτη ξεδιπλώνεται μέσα από αυτές τις σελίδες πλοηγούμενοι από τα κυρίως "μενού" στο επάνω μέρος τής σελίδας.

Η ελλιπής πληροφόρηση και η γρήγορη εξέλιξη των πραγμάτων στη ζωή μας στα Χανιά, μας οδήγησαν στην υλοποίηση και ανάπτυξη αυτού του Διαδικτυακού Χώρου. Η τεχνολογία στις μέρες μας αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς προκαλώντας αρκετές φορές "ταραχή" και ανάγκη για συνεχή ενημέρωση και πληροφόρηση.

Τόσο για τον Χανιώτη, όσο και για τον επισκέπτη η ανάγκη ύπαρξης ενός "οδηγού" που να καλύπτει όλων των ειδών τις πληροφορίες για τον τόπο μας, είναι φανερή. Αμέτρητα είναι τα είδη των επαγγελμάτων και μεγάλη η εξειδίκευση. Πολλές φορές, συναντώντας δυσκολίες ή ανάγκες, βασανιζόμαστε για να βρούμε σε ποιόν να απευθυνθούμε, για να αγοράσουμε κάθε είδους προϊόν ή υπηρεσία.

Μέσω αυτού του διαδικτυακού χώρου ελπίζουμε να βρίσκετε πάντα την απάντηση στις καθημερινές σας αναζητήσεις.


Εάν είστε επαγγελματίας με δραστηριότητα στο Νομό Χανίων

Εάν είστε επαγγελματίας με δραστηριότητα στο Νομό μας και επιθυμείτε οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση σχετικά με τον Επαγγελματικό και Τουριστικό Οδηγό των Χανίων, ή ακόμα θέλετε να επισημάνετε κάποια διόρθωση ή ελλιπή καταχώρηση, επικοινωνήστε με εμάς και θα ανταποκριθούμε.


Τρόποι προβολής της επιχείρησής σας  (διαβάσετε αναλυτικότερα εδώ)

Εκμεταλλευόμενοι την ολοένα αυξανόμενη επισκεψιμότητα του διαδικτυακού μας χώρου, Chania Citizen Guide και της συνεχούς εξέλιξης του διαδικτύου μπορείτε να προβάλλεται την επιχείρηση σας με τους παρακάτω ιδανικούς τρόπους :

Α. Με κάρτα διαστάσεων 336x210 ιχνοστοιχείων (pixels) που θα εμφανίζεται δεξιά της καταχώρησής σας, στην αντίστοιχη επαγγελματική κατηγορία στη βάση δεδομένων του Επαγγελματικού & Τουριστικού Οδηγού.

Β. Με σελίδα-ες διαστάσεων 680x585 ιχνοστοιχείων που θα εμφανίζεται, κάνοντας "κλικ" πάνω στο κείμενο "περισσότερες πληροφορίες", κάτω από την κάρτα τής καταχώρησή σας.

Γ. Με πινακίδα (banner) διαστάσεων 824x65 ιχνοστοιχείων, πάνω από κάθε παραγόμενη σελίδα του CCG.

Δ. Με πινακίδα διαστάσεων 204x84 ιχνοστοιχείων, πάνω από κάθε παραγόμενη σελίδα του CCG.

Ε. Με κείμενο ή και λογότυπο διαστάσεων 130x36 ιχνοστοιχείων, δεξιά ή αριστερά από κάθε σελίδα αποτελεσμάτων του CCG.

Οι παραπάνω προσφερόμενοι τρόποι προβολής κοστίζουν ελάχιστα σε σύγκριση με την έντυπη ή ραδιο-τηλεοπτική διαφήμιση και η απόδοση τους είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη αφού η προβολή είναι διαρκής και το κοινό-στόχος πολυδιάστατο.

(διαβάσετε αναλυτικότερα εδώ)


 
   

 

 
Αξεσουάρ, Κοσμήματα, Βέρες  
 
Γραφεία Οργάνωσης Γάμων  
 
Αξεσουάρ, Κοσμήματα, Βέρες  
 
Στολισμός Εκκλησίας  
 
Η Ανθοδέσμη  
 
Προσκλητήρια, Ευχαριστήρια Γάμου  
 
Αναγγελία  
 
Οικογενειακή Μερίδα  

 

  Επιστροφή στην Κορυφή  
 
       

Οδηγίες χρήσης του iChania
Πληροφορίες για τον Επαγγελματία
Τρόποι Προβολής της Επιχείρησης Σας
Επικοινωνία με iChania
Καταχωρηθείτε - Διόρθωση Καταχώρησης
Πηγές

 
Λίγα λόγια για το Νομό Χανίων
Πληροφορίες για τους Δήμους
Χάρτης των Χανίων
Καιρός στα Χανιά
Φωτογραφίες στα Χανιά


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
κατασκευή, φιλοξενία, domains
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ προβολή, marketing, συμβουλευτική
ΜΜΕ εκδόσεις, ραδιόφωνο
ΓΡΑΦΙΚΑ λογότυπα, κάρτες, έντυπα
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - SERVICE σε υλικά Η/Υ και λογισμικό
  
 

 

 

 

Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του chania-citizen-guide.gr διατίθεται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή χωρίς επεξεργασία, χωρίς την γραπτή άδεια των εκδοτών.

Α. Παπανδρέου 53, 73100 Χανιά - Κρήτη
Τηλ.: 28210 40690, Κινητό: 6944853876
E-mail: info@gxg.gr Web Site:
www.gxg.gr