ελληνικά   english
Αγαπημένες Επιχείρησεις: 0 Καταχωρήσεις
 
     
     
   
    

 

Γάμος - Γενικές Πληροφορίες Παράδοση, Ήθη, Έθιμα Οργάνωση του Γάμου Η Νύφη Ο Γαμπρός Συμπρωταγωνιστές Δεξίωση του Γάμου Γαμήλιο Ταξίδι Εκκλησίες Το νέο μας Σπίτι
 

 

 

 

 

 

 

     Τρόποι Προβολής της Επιχείρησης Σας - Χανιά
 

Το όνομα περιέχει Η διεύθυνση περιέχει Δήμος
   
 
 


Διαφήμιση Χανιά – Η μεγαλύτερη προβολή για την επιχείρηση σας


Οι τρόποι προβολής της επιχείρησής σας ποικίλουν ανάλογα με το κοστολόγιο που εσείς διαθέτετε. Έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στους εξλης τρόπους:

 

1) CCG-BC

Καταχώρηση με επαγγελματική κάρτα διαστάσεων 336x210 pixels, η οποία σχεδιάζεται με βάση τις επιθυμίες σας. Η προβολή της ισχύει για 2 χρόνια στην επαγγελματική κατηγορία που ανήκετε και μεταφράζεται στις 4 γλώσσες του επαγγελματικού μας οδηγού. Μετά το πέρας των δύο χρόνων ακολουθεί ανανέωση εφόσον το επιθυμήσετε.

 

2) CCG-BCC

Καταχώρηση με επαγγελματική κάρτα διαστάσεων 336x210 pixels και λεπτομερειακή σελίδα διαστάσεων 680x585 pixels οι οποίες σχεδιάζονται με βάση τις επιθυμίες σας. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας του πελάτη με την επιχείρησή σας συμπληρόνωντας τη διαθέσιμη φόρμα επικοινωνίας. Η προβολή τόσο της κάρτα όσο και της σελίδας έχει ισχύ για δύο χρόνια στην επάγγελματική κατηγορία στην οποία ανήκετε και μεταφράζεται στις 4 γλώσσες του επαγγελματικού μας οδηγού. Μετά το πέρας των δύο χρόνων ακολουθεί ανανέωση εφόσον το επιθυμήσετε.

 

2b)

Καταχώρηση με επαγγελματική κάρτα διαστάσεων 336x210 pixels, λεπτομερειακή σελίδα διαστάσεων 680x585 pixels και δυνατότητα προσθήκης φωτογραφιών και video της επιχειρησής σας, καθώς και ακριβή εντοπισμό της επιχείρησής σας στον χάρτη. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας του πελάτη με την επιχείρησή σας συμπληρόνωντας τη διαθέσιμη φόρμα επικοινωνίας. Η προβολή τόσο της κάρτα όσο και της σελίδας έχει ισχύ για δύο χρόνια στην επάγγελματική κατηγορία στην οποία ανήκετε και μεταφράζεται στις 4 γλώσσες του επαγγελματικού μας οδηγού. Μετά το πέρας τουτων δύο χρόνων ακολουθεί ανανέωση εφόσον το επιθυμήσετε.

 

3) HBR2

Μικρό εναλλασσόμενο διαφημιστικό Banner διαστάσεων 190x75 pixels στο πάνω μέρος όλων των σελιδών του Chania Citizen Guide, για επιπλέον προώθηση και προβολή της επιχείρησής σας (εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη επισκεψιμότητα του CCG), σχεδιαζόμενο βάση των επιθυμιών σας με ισχύ 6 μηνών και υπεσύνδεσμο προς την ιστοσελίδα σας ή την καταχώρησή σας. Στην προβολή αυτή διατίθεται δωρεάν η καταχώρηση με Κάρτα και Σελίδα στην αντίστοιχη επαγγελματική κατηγορία (σε 4 γλώσσες) για χρονικό διάστημα 2 χρόνων, στις σελίδες του επαγγελματικού και τουριστικού οδηγού του Ν. Χανίων : www.chania-citizen-guide.gr.

 

4) HBR1

Μεγάλο εναλλασσόμενο διαφημιστικό Banner διαστάσεων 775x75 pixels στο πάνω μέρος όλων των σελιδών του Chania Citizen Guide, για επιπλέον προώθηση και προβολή της επιχείρησής σας (εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη επισκεψιμότητα του CCG), σχεδιαζόμενο βάση των επιθυμιών σας με ισχύ 6 μηνών και υπεσύνδεσμο προς την ιστοσελίδα σας ή την καταχώρησή σας. Στην προβολή αυτή διατίθεται δωρεάν η καταχώρηση με Κάρτα και Σελίδα στην αντίστοιχη επαγγελματική κατηγορία (σε 4 γλώσσες)  για χρονικό διάστημα 2 χρόνων, στις σελίδες του επαγγελματικού και τουριστικού οδηγού του Ν. Χανίων : www.chania-citizen-guide.gr.

 

5) AD-R1

Εναλλασσόμενο banner άμεσης προβολής της επιχείρησής σας διαστάσεων 385x215 pixels εμφανιζόμενο σε όλες τις σελίδες του οδηγού για επιπλέον προώθηση και προβολή της επιχείρησής σας (εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη επισκεψιμότητα του CCG). Αυτού του είδους η προβολή έχει μεταβλητή διάρκεια και υπάρχει δυνατότητα υπερσυνδέσμου προς την ιστοσελίδα σας σύμφωνα με επιθυμία σας.

 

6) LGR1

Προβολή λογότυπου στη δεξιά πλευρά των αποτελεσμάτων της αναζήτησης. Αυτού του είδους η προβολή έχει ισχύ 6 μηνών, υπάρχει δυνατότητα υπερσυνδέσμου προς την ιστοσελίδα σας ή την καταχώρησή σας σύμφωνα με επιθυμία σας και διατίθεται δωρεάν η καταχώρηση με Κάρτα και Σελίδα στην αντίστοιχη επαγγελματική κατηγορία (σε 4 γλώσσες)  για χρονικό διάστημα 2 χρόνων, στις σελίδες του επαγγελματικού και τουριστικού οδηγού του Ν. Χανίων : www.chania-citizen-guide.gr.

 
   

 

 
Αξεσουάρ, Κοσμήματα, Βέρες  
 
Γραφεία Οργάνωσης Γάμων  
 
Αξεσουάρ, Κοσμήματα, Βέρες  
 
Στολισμός Εκκλησίας  
 
Η Ανθοδέσμη  
 
Προσκλητήρια, Ευχαριστήρια Γάμου  
 
Αναγγελία  
 
Οικογενειακή Μερίδα  

 

  Επιστροφή στην Κορυφή  
 
       

Οδηγίες χρήσης του iChania
Πληροφορίες για τον Επαγγελματία
Τρόποι Προβολής της Επιχείρησης Σας
Επικοινωνία με iChania
Καταχωρηθείτε - Διόρθωση Καταχώρησης
Πηγές

 
Λίγα λόγια για το Νομό Χανίων
Πληροφορίες για τους Δήμους
Χάρτης των Χανίων
Καιρός στα Χανιά
Φωτογραφίες στα Χανιά


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
κατασκευή, φιλοξενία, domains
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ προβολή, marketing, συμβουλευτική
ΜΜΕ εκδόσεις, ραδιόφωνο
ΓΡΑΦΙΚΑ λογότυπα, κάρτες, έντυπα
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - SERVICE σε υλικά Η/Υ και λογισμικό
  
 

 

 

 

Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του chania-citizen-guide.gr διατίθεται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή χωρίς επεξεργασία, χωρίς την γραπτή άδεια των εκδοτών.

Α. Παπανδρέου 53, 73100 Χανιά - Κρήτη
Τηλ.: 28210 40690, Κινητό: 6944853876
E-mail: info@gxg.gr Web Site:
www.gxg.gr