ελληνικά   english
Αγαπημένες Επιχείρησεις: 0 Καταχωρήσεις
 
     
     
   
    

 

Γάμος - Γενικές Πληροφορίες Παράδοση, Ήθη, Έθιμα Οργάνωση του Γάμου Η Νύφη Ο Γαμπρός Συμπρωταγωνιστές Δεξίωση του Γάμου Γαμήλιο Ταξίδι Εκκλησίες Το νέο μας Σπίτι
 

 

 

 

 

 

 

     Ενοικιάσεις, Στολισμοί Αυτοκινήτων
 

Το όνομα περιέχει Η διεύθυνση περιέχει Δήμος
   
 
 

Η άφιξη και εμφάνιση της νύφης στην εκκλησία πρέπει να είναι εντυπωσιακή καθώς όλοι, γαμπρός, συγγενείς, φίλοι και καλεσμένοι, βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο προαύλιο της εκκλησίας και περιμένουν με ανυπομονησία τη στιγμή που η νύφη θα εμφανιστεί.

Ο συνηθέστερος τρόπος με τον οποίο καταφθάνει η νύφη είναι το αυτοκίνητο. Μην ξεχνάτε όμως και τα άλλα μεταφορικά μέσα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να προκαλέσετε εντύπωση. Αν παραδείγματος χάρη παντρεύεστε σ’ ένα νησί ή σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος, επιλέξτε να εμφανιστείτε με βάρκα ή με πλοιάριο απο τη θάλασσα. Αν επιθυμείτε ένα γάμο σε ύφος ρομαντικό και νοσταλγικό προτιμήστε μια άμαξα. Αν πάλι το σπίτι σας βρίσκεται κοντά στην εκκλησία, πηγαίνετε με τα πόδια συνοδευόμενη απο τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους σας αλλά και απο μουσικούς που θα παίζουν παραδοσιακά τραγούδια.

Όπως είπαμε όμως το πιο συνηθισμένο μέσο μεταφοράς για τη νύφη είναι το αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο που θα προτιμήσετε πρέπει να ταιριάζει στο ύφος και στο στυλ του γάμου σας. Ένα απλό και καλό αμάξι είναι η ιδανική λύση εκτός αν θέλετε κάτι πιο δυναμικό και επιβλητικό όπως μια Jaguar, μια Porsche ή μια Rolls Roy’s ή ακόμα και μια αντίκα. Αν ο γάμος σας γίνεται καλοκαίρι πολύ καλή επιλογή είναι το Jip. Αν είστε λάτρεις των δύο τροχών, κάθε είδος μηχανής όπως μια Harley, θα κάνει την εμφάνιση σας διαφορετική και ιδιαίτερη.

Φίλοι, αδέλφια και συγγενείς μπορούν να σας δανείσουν το αμάξι τους για αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σας. Συνήθως το οδηγεί ο πατέρας ή ο αδελφός της νύφης. Μπορεί όμως να το οδηγεί κι ένας φίλος, πολλές φορές και ο ίδιος ο κουμπάρος. Η νύφη με τη μητέρα και τα παρανυφάκια κάθονται πίσω, ο πατέρας εάν δεν είναι ο ίδιος οδηγός, τότε είναι συνοδηγός.

Ο στολισμός του αυτοκινήτου γίνεται απο το ανθοπωλείο που έχει αναλάβει και το στολισμό του γάμου σας. Μην το φορτώσετε όμως με πολλά λουλούδια και κορδέλες, θα φαντάζει κάτι υπερβολικό. Μερικά μπουκέτα ή σκόρπια λουλούδια μπρος και πίσω ή λουλούδια μπροστά και κορδέλες στα χερούλια των πορτών είναι προτιμότερο καθώς πρόκειται για κάτι λιτό και ταυτόχρονα όμορφο.

Εάν το επιθυμείτε βέβαια μπορείτε να απευθυνθείτε σε ειδικά γραφεία – εταιρίες και να νοικιάσετε ένα αμάξι, μια υπερπολυτελή λιμουζίνα ας πούμε αλλά και οποιονδήτοτε άλλο τύπο ή μάρκα αμαξιού θέλετε. Εδώ όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και αυτό γιατί πρέπει η συγκεκριμένη εταιρία να δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στην αγορά και να διαθέτει εμπειρία για να είστε βέβαιοι ότι θα σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες. Αφιερώστε αρκετούς μήνες πριν απο το γάμο στην αναζήτηση ενός τέτοιου γραφείου και πάρτε γνώμες κι άλλων πελατών που το εμπιστεύθηκαν. Κυρίως όμως προσέξτε τα χρήματα που θα σας ζητήσουν κι αν αυτά ανταποκρίνονται στις υπηρεσίες που θα σας παρέχουν. Έχετε υπόψη σας ότι κάποιες απ’ αυτές τις επιχειρήσεις διαθέτουν και πακέτα γάμου που περιλαμβάνουν εσωτερική διακόσμηση του αυτοκινήτου, φωτογραφίες για το ζευγάρι και άλλα. Προσπαθήστε να ελέγξετε αν το αμάξι που θα σας προτείνουν είναι ασφαλές, άνετο και καινούργιο και εάν ο οδηγός που θα σας διαθέσουν έχει την ανάλογη εμπειρία. Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε κι αν υπάρχει η δυνατότητα το ίδιο αμάξι να σας μεταφέρει μετά το τέλος της δεξίωσης στο σπίτι, στο ξενοδοχείο ή στο αεροδρόμιο για το μήνα του μέλιτος.

Αφιερώστε χρόνο λοιπόν και με πολύ προσοχή αναζητείστε τον τρόπο με τον οποίο θα μεταφερθείτε στην εκκλησία. Και μην ξεχνάτε ότι η νύφη πάντα φτάνει με λίγα (όχι πολλά) λεπτά καθυστέρηση.

 
   

 

 
Αξεσουάρ, Κοσμήματα, Βέρες  
 
Γραφεία Οργάνωσης Γάμων  
 
Αξεσουάρ, Κοσμήματα, Βέρες  
 
Στολισμός Εκκλησίας  
 
Η Ανθοδέσμη  
 
Προσκλητήρια, Ευχαριστήρια Γάμου  
 
Αναγγελία  
 
Οικογενειακή Μερίδα  

 

  Επιστροφή στην Κορυφή  
 
       

Οδηγίες χρήσης του iChania
Πληροφορίες για τον Επαγγελματία
Τρόποι Προβολής της Επιχείρησης Σας
Επικοινωνία με iChania
Καταχωρηθείτε - Διόρθωση Καταχώρησης
Πηγές

 
Λίγα λόγια για το Νομό Χανίων
Πληροφορίες για τους Δήμους
Χάρτης των Χανίων
Καιρός στα Χανιά
Φωτογραφίες στα Χανιά


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
κατασκευή, φιλοξενία, domains
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ προβολή, marketing, συμβουλευτική
ΜΜΕ εκδόσεις, ραδιόφωνο
ΓΡΑΦΙΚΑ λογότυπα, κάρτες, έντυπα
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - SERVICE σε υλικά Η/Υ και λογισμικό
  
 

 

 

 

Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του chania-citizen-guide.gr διατίθεται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή χωρίς επεξεργασία, χωρίς την γραπτή άδεια των εκδοτών.

Α. Παπανδρέου 53, 73100 Χανιά - Κρήτη
Τηλ.: 28210 40690, Κινητό: 6944853876
E-mail: info@gxg.gr Web Site:
www.gxg.gr