ελληνικά   english
Αγαπημένες Επιχείρησεις: 0 Καταχωρήσεις
 
     
     
   
    

 

Γάμος - Γενικές Πληροφορίες Παράδοση, Ήθη, Έθιμα Οργάνωση του Γάμου Η Νύφη Ο Γαμπρός Συμπρωταγωνιστές Δεξίωση του Γάμου Γαμήλιο Ταξίδι Εκκλησίες Το νέο μας Σπίτι
 

 

 

 

 

 

 

     Γενικά
 

Το όνομα περιέχει Η διεύθυνση περιέχει Δήμος
   
 
 

Η αλήθεια είναι ότι απο τη στιγμή που θα πάρετε την απόφαση να παντρευτείτε τον αγαπημένο σας, θα αρχίσει για σας μέχρι και την ημερομηνία του γάμου μια περίοδος τρεξίματος και άγχους. Συνεχώς θα είναι το μόνο πράγμα που θα σκέφτεστε και θα αγωνιάτε για το αν όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους, για το αν θα προλάβετε εσείς οι ίδιες να διορθώσετε πράγματα πάνω σας και να εμφανιστείτε πανέμορφη τη συγκεκριμένη μέρα και φυσικά για το αν θα μείνουν ικανοποιημένοι οι καλεσμένοι σας και θα θυμούνται το γάμο σας για αρκετό διάστημα σχολιάζοντας τον θετικά.

Η νύφη πάντα έχει περισσότερη δουλειά απ’ ότι ο γαμπρός. Έχει να σκεφτεί την εμφάνιση της, το νυφικό της, το χτένισμα της, το μακιγιάζ της, το σώμα της, τα παπούτσια της, τα εσώρουχα της. Θα τρέξει για τον ανθοστολισμό της εκκλησίας, της δεξίωσης και του αυτοκινήτου, για τις μπομπονιέρες, τα στέφανα, τις λαμπάδες και τόσες άλλες ακόμα λεπτομέρειες. Πολλές φορές ο γαμπρός απέχει απ΄ όλα τα παραπάνω γιατί θεωρεί ότι είναι καλύτερο τέτοιου είδους θέματα ν’ αφήνονται στις γυναίκες που έχουν περισσότερο γούστο και γενικότερα είναι πιο καλαίσθητες. Πρόκειται όμως για μια λανθασμένη άποψη. Όλη αυτή την αναζήτηση και την αγωνία το ζευγάρι πρέπει να την περάσει μαζί, ν’ αποφασίσουν απο κοινού για το τι νυφικό ή κτένισμα θα ταιριάζει στη νύφη μέχρι τι μπομπονιέρες θα επιλέξουν ή πως θα στολίσουν την εκκλησία. Βέβαια ο γαμπρός δε θα βγει μαζί με τη νύφη στα μαγαζιά για την αναζήτηση του νυφικού (άλλωστε το έθιμο θέλει να βλέπει ο γαμπρός το νυφικό πρώτη φορά στην εκκλησία), μπορεί όμως να εκφράζει την άποψη του για το σχέδιο του νυφικού, το στιλ του χτενίσματος ή του μακιγιάζ που νομίζει ότι ταιριάζει στη μελλοντική του σύζυγο.

Πάντως όσες πρόκειται να παντρευτείτε να ξέρετε ότι η επιτυχημένη διοργάνωση ενός γάμου εξαρτάται απο το εάν αυτό που θέλετε να κάνετε σας εκφράζει και ανταποκρίνεται στην προσωπικότητα σας και στο στιλ της ζωής σας, απο το πόσο καλά έχετε οργανώσει το πλάνο εργασιών σας, απο την επιλογή των σωστών και σοβαρών επαγγελματιών που αγαπούν τη δουλειά τους και ενδιαφέρονται για το όνομα τους και βεβαίως απο τους ανθρώπους που θα έχετε δίπλα σας (γονείς, αδέλφια, συγγενείς, φίλους) που θα σας βοηθήσουν στις επιλογές σας, θα είναι δίπλα σας και δε θα σας κάνουν τη ζωή δύσκολη επειδή θα θέλουν να σας επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τα άρθρα μας, σας δώσαμε κάποιες ιδέες και σας βοηθήσαμε να οργανωθείτε κάπως. Σκοπός μας άλλωστε δεν είναι να σας υποδείξουμε ή να σας επιβάλουμε τι να κάνετε. Αν κάτι είναι στη μόδα αλλά δε σας εκφράζει δεν είναι ανάγκη να το ακολουθήσετε. Πάνω απ’ όλα πρέπει να είστε ο εαυτός σας, να μην εμφανιστείτε τη μεγάλη μέρα διαφορετική και ξένη απο αυτό που μέχρι τότε ξέρουν και γνωρίζουν οι συγγενείς και οι γνωστοί σας. Δώστε έμφαση στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Μην κάνετε κάτι μόνο και μόνο για να προβληθείτε αλλά μόνο γιατί σας εκφράζει.

Η ώρα η καλή!!!

 
   

 

 
Αξεσουάρ, Κοσμήματα, Βέρες  
 
Γραφεία Οργάνωσης Γάμων  
 
Αξεσουάρ, Κοσμήματα, Βέρες  
 
Στολισμός Εκκλησίας  
 
Η Ανθοδέσμη  
 
Προσκλητήρια, Ευχαριστήρια Γάμου  
 
Αναγγελία  
 
Οικογενειακή Μερίδα  

 

  Επιστροφή στην Κορυφή  
 
       

Οδηγίες χρήσης του iChania
Πληροφορίες για τον Επαγγελματία
Τρόποι Προβολής της Επιχείρησης Σας
Επικοινωνία με iChania
Καταχωρηθείτε - Διόρθωση Καταχώρησης
Πηγές

 
Λίγα λόγια για το Νομό Χανίων
Πληροφορίες για τους Δήμους
Χάρτης των Χανίων
Καιρός στα Χανιά
Φωτογραφίες στα Χανιά


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
κατασκευή, φιλοξενία, domains
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ προβολή, marketing, συμβουλευτική
ΜΜΕ εκδόσεις, ραδιόφωνο
ΓΡΑΦΙΚΑ λογότυπα, κάρτες, έντυπα
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - SERVICE σε υλικά Η/Υ και λογισμικό
  
 

 

 

 

Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του chania-citizen-guide.gr διατίθεται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή χωρίς επεξεργασία, χωρίς την γραπτή άδεια των εκδοτών.

Α. Παπανδρέου 53, 73100 Χανιά - Κρήτη
Τηλ.: 28210 40690, Κινητό: 6944853876
E-mail: info@gxg.gr Web Site:
www.gxg.gr