ελληνικά   english
Αγαπημένες Επιχείρησεις: 0 Καταχωρήσεις
 
     
     
   
    

 

Γάμος - Γενικές Πληροφορίες Παράδοση, Ήθη, Έθιμα Οργάνωση του Γάμου Η Νύφη Ο Γαμπρός Συμπρωταγωνιστές Δεξίωση του Γάμου Γαμήλιο Ταξίδι Εκκλησίες Το νέο μας Σπίτι
 

 

 

 

 

 

 

     Πάρτυ Εργένηδων
 

Το όνομα περιέχει Η διεύθυνση περιέχει Δήμος
   
 
 

Συνήθως οι άνδρες δίνουν περισσότερη βαρύτητα και σημασία στο bachelor πάρτυ απ’ ότι η νύφη και οι φίλες της στο δικό τους πάρτυ. Θεωρείται δεδομένο ότι πριν από το γάμο ο γαμπρός και οι φίλοι του πρέπει να οργανώσουν ένα πάρτυ στο οποίο είναι ελεύθεροι, κυρίως ο γαμπρός, να κάνουν ο,τιδήποτε (να χορέψουν, να πιούν ακόμα και να συνευρεθούν με άλλες γυναίκες). Άλλωστε ο γαμπρός γιορτάζει (όπως νομίζει) τις τελευταίες μέρες του ελεύθερου βίου του, επομένως ό,τι κι αν κάνει είναι συγχωρητέο.

Το συγκεκριμένο πάρτυ οργανώνεται από τους φίλους ή τον κουμπάρο του γαμπρού, οι οποίοι στοχεύουν πάντα να του μείνει αξέχαστο. Είναι προτιμότερο αυτοί που θα παραβρεθούν να είναι λίγοι και καλοί φίλοι μεταξύ τους κι όχι απλώς γνωστοί. Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι η εξόρμηση σε κάποια νυχτερινά μαγαζιά όπου ο γαμπρός και η παρέα του πίνουν μέχρι τελικής πτώσεως , ακούν μουσική και χορεύουν και όλα αυτά τις περισσότερες φορές με τη συντροφιά ωραίων και καλλίγραμμων γυναικών (αλλοδαπές στριπτιζέζ συνήθως). Μια τέτοια έξοδος όμως μπορεί να αποβεί μοιραία για το γάμο σας. Προσέξτε λοιπόν πως θα συμπεριφερθείτε το συγκεκριμένο βράδυ ή τι φίλους θα έχετε μαζί σας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος ο,τιδήποτε τολμηρό κάνετε να φτάσει στα αυτιά της νύφης. Πάντως οπωσδήποτε μην αφήσετε να σας τραβήξουν δήθεν αναμνηστικές φωτογραφίες που θα σας ενοχοποιούν.

Για να αποφύγετε τις κακοτοπιές ωστόσο μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν κι εναλλακτικές λύσεις. Αντί για νυχτερινές εξόδους μπορείτε να προτιμήσετε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο με extreme sports όπως ορειβασία, ράφτιγκ ή καγιάκ. Αν σας αρέσει η θάλασσα, νοικιάστε ένα σκάφος και κάντε καταδύσεις. Αν προτιμάτε κάτι πιο χαλαρό πάρτε μερικούς καλούς φίλους και πηγαίνετε για ένα διήμερο σε Spa. Ένα βράδυ στο καζίνο (ή και περισσότερα αν το επιθυμείτε) αποτελεί μια εξίσου καλή επιλογή. Κι αν δε θέλετε τίποτα από τα παραπάνω συγκεντρωθείτε με την παρέα σας σε κάποιο φιλικό σπίτι και ρίξτε το στο φαγοπότι, κάντε αστεία και θυμηθείτε τα παλιά.

Ό,τι κι αν κάνετε πάντως, οργανώστε το μια ή δυο εβδομάδες πριν από το γάμο. Τη μέρα του γάμου σας πρέπει να είστε χαλαροί, ξεκούραστοι και ήρεμοι.

 
   

 

 
Αξεσουάρ, Κοσμήματα, Βέρες  
 
Γραφεία Οργάνωσης Γάμων  
 
Αξεσουάρ, Κοσμήματα, Βέρες  
 
Στολισμός Εκκλησίας  
 
Η Ανθοδέσμη  
 
Προσκλητήρια, Ευχαριστήρια Γάμου  
 
Αναγγελία  
 
Οικογενειακή Μερίδα  

 

  Επιστροφή στην Κορυφή  
 
       

Οδηγίες χρήσης του iChania
Πληροφορίες για τον Επαγγελματία
Τρόποι Προβολής της Επιχείρησης Σας
Επικοινωνία με iChania
Καταχωρηθείτε - Διόρθωση Καταχώρησης
Πηγές

 
Λίγα λόγια για το Νομό Χανίων
Πληροφορίες για τους Δήμους
Χάρτης των Χανίων
Καιρός στα Χανιά
Φωτογραφίες στα Χανιά


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
κατασκευή, φιλοξενία, domains
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ προβολή, marketing, συμβουλευτική
ΜΜΕ εκδόσεις, ραδιόφωνο
ΓΡΑΦΙΚΑ λογότυπα, κάρτες, έντυπα
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - SERVICE σε υλικά Η/Υ και λογισμικό
  
 

 

 

 

Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του chania-citizen-guide.gr διατίθεται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή χωρίς επεξεργασία, χωρίς την γραπτή άδεια των εκδοτών.

Α. Παπανδρέου 53, 73100 Χανιά - Κρήτη
Τηλ.: 28210 40690, Κινητό: 6944853876
E-mail: info@gxg.gr Web Site:
www.gxg.gr