ελληνικά   english
Αγαπημένες Επιχείρησεις: 0 Καταχωρήσεις
 
     
     
   
    

 

Γάμος - Γενικές Πληροφορίες Παράδοση, Ήθη, Έθιμα Οργάνωση του Γάμου Η Νύφη Ο Γαμπρός Συμπρωταγωνιστές Δεξίωση του Γάμου Γαμήλιο Ταξίδι Εκκλησίες Το νέο μας Σπίτι
 

 

 

 

 

 

 

     Οι Γονείς - Συγγενείς
 

Το όνομα περιέχει Η διεύθυνση περιέχει Δήμος
   
 
 

Γάμος εν όψει και οι γονείς αλλά και οι συγγενείς, αρχίζουν να φορτίζονται από χαρούμενη διάθεση, δημιουργικό άγχος, ανησυχίες και άλλων ειδών συναισθήματα που συνοδεύουν πάντα την προετοιμασία και τον προγραμματισμό ενός πολύ καλά οργανωμένου γάμου. Και μπορεί ναι μεν οι νεόνυμφοι να έχουν τον πρώτο λόγο, όμως και οι γονείς συμμετέχουν για να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο στην γαμήλια τελετή των παιδιών τους. Η πρώτη κίνηση που πρέπει να γίνει, είναι η συνάντηση των γονιών και από τις δύο πλευρές, ούτως ώστε να συνεννοηθούν για το σύνολο του ποσού που μπορεί να διαθέσει η κάθε μια οικογένεια και έτσι να μπορούν να προγραμματιστούν τα έξοδα που αφορούν στις προετοιμασίες και την οργάνωση του γάμου. Επειδή σαφώς υπάρχει πείρα από τους γονείς, καλό θα ήταν να συμβουλέψουν το ζευγάρι, ούτως ώστε να μην πέσουν σε παγίδες που αφορούν στην οργάνωση ενός γάμου. Αυτό θα μπορούσε να αφορά από τον στολισμό της εκκλησίας, μέχρι την οργάνωση της δεξίωσης, αλλά  και όλες τις υπόλοιπες κινήσεις διοργάνωσης  που γίνονται στους γάμους. Η μητέρα της νύφης, βοηθάει στην επιλογή του νυφικού, στην επιλογή του χώρου της δεξίωσης, του μενού, κάποιες φορές στην επιλογή της μουσικής.

Βοηθάει επίσης στην επιλογή των καλεσμένων και ενημερώνουν από κοινού με την νύφη, συγγενείς και φίλους, για την τελετή. Ο πατέρας της νύφης, έχει την χαρά να ζήσει μια πολύ όμορφη και αξέχαστη στιγμή. Την στιγμή, που φορτισμένος συναισθηματικά, θα παραδώσει την αγαπημένη του κόρη, στον γαμπρό. Και επειδή αυτή η στιγμή, είναι ίσως η πιο σημαντική στην ζωή ενός ανθρώπου, οι γονείς οφείλουν να σταθούν δίπλα στα παιδιά τους με αγάπη, κατανόηση και σεβασμό. Με αυτόν τον τρόπο, το ζευγάρι μόνο ευχάριστες και γλυκές αναμνήσεις θα έχει από τον γάμο του.

 
   

 

 
Αξεσουάρ, Κοσμήματα, Βέρες  
 
Γραφεία Οργάνωσης Γάμων  
 
Αξεσουάρ, Κοσμήματα, Βέρες  
 
Στολισμός Εκκλησίας  
 
Η Ανθοδέσμη  
 
Προσκλητήρια, Ευχαριστήρια Γάμου  
 
Αναγγελία  
 
Οικογενειακή Μερίδα  

 

  Επιστροφή στην Κορυφή  
 
       

Οδηγίες χρήσης του iChania
Πληροφορίες για τον Επαγγελματία
Τρόποι Προβολής της Επιχείρησης Σας
Επικοινωνία με iChania
Καταχωρηθείτε - Διόρθωση Καταχώρησης
Πηγές

 
Λίγα λόγια για το Νομό Χανίων
Πληροφορίες για τους Δήμους
Χάρτης των Χανίων
Καιρός στα Χανιά
Φωτογραφίες στα Χανιά


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
κατασκευή, φιλοξενία, domains
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ προβολή, marketing, συμβουλευτική
ΜΜΕ εκδόσεις, ραδιόφωνο
ΓΡΑΦΙΚΑ λογότυπα, κάρτες, έντυπα
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - SERVICE σε υλικά Η/Υ και λογισμικό
  
 

 

 

 

Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του chania-citizen-guide.gr διατίθεται στους επισκέπτες του αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή χωρίς επεξεργασία, χωρίς την γραπτή άδεια των εκδοτών.

Α. Παπανδρέου 53, 73100 Χανιά - Κρήτη
Τηλ.: 28210 40690, Κινητό: 6944853876
E-mail: info@gxg.gr Web Site:
www.gxg.gr