Πληροφορίες για τον Επαγγελματία

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Επαγγελματικού και Τουριστικού Οδηγού του Νομού Χανίων www.Chania-Citizen-Guide.gr (ή και www.iChania.gr)

Σε αυτό τον δικτυακό τόπο θα ανακαλύψετε όλες σχεδόν τις υπηρεσίες μας καθώς και εργαλεία αναζήτησης επαγγελματιών και πληροφορίες για κάθε είδους δραστηριότητα στα Χανιά και τον υπόλοιπο Νομό.

Νιώστε ελεύθερα να περιηγηθείτε στον δικτυακό μας τόπο. Εάν έχετε παρατηρήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή απλά χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Λίγα λόγια για τον Οδηγό

Ο Οδηγός για τον Χανιώτη Πολίτη ξεδιπλώνεται μέσα από αυτές τις σελίδες πλοηγούμενοι από τα κυρίως «μενού» στο επάνω μέρος τής σελίδας.

Η ελλιπής πληροφόρηση και η γρήγορη εξέλιξη των πραγμάτων στη ζωή μας στα Χανιά, μας οδήγησαν στην υλοποίηση και ανάπτυξη αυτού του Διαδικτυακού Χώρου. Η τεχνολογία στις μέρες μας αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς προκαλώντας αρκετές φορές «ταραχή» και ανάγκη για συνεχή ενημέρωση και πληροφόρηση.

Τόσο για τον Χανιώτη, όσο και για τον επισκέπτη η ανάγκη ύπαρξης ενός «οδηγού» που να καλύπτει όλων των ειδών τις πληροφορίες για τον τόπο μας, είναι φανερή. Αμέτρητα είναι τα είδη των επαγγελμάτων και μεγάλη η εξειδίκευση. Πολλές φορές, συναντώντας δυσκολίες ή ανάγκες, βασανιζόμαστε για να βρούμε σε ποιόν να απευθυνθούμε, για να αγοράσουμε κάθε είδους προϊόν ή υπηρεσία.

Μέσω αυτού του διαδικτυακού χώρου ελπίζουμε να βρίσκετε πάντα την απάντηση στις καθημερινές σας αναζητήσεις.

Εάν είστε επαγγελματίας με δραστηριότητα στο Νομό Χανίων

Εάν είστε επαγγελματίας με δραστηριότητα στο Νομό μας και επιθυμείτε οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση σχετικά με τον Επαγγελματικό και Τουριστικό Οδηγό των Χανίων, ή ακόμα θέλετε να επισημάνετε κάποια διόρθωση ή ελλιπή καταχώρηση, επικοινωνήστε με εμάς και θα ανταποκριθούμε.

Τρόποι προβολής της επιχείρησής σας

(διαβάσετε αναλυτικότερα εδώ)

Εκμεταλλευόμενοι την ολοένα αυξανόμενη επισκεψιμότητα του διαδικτυακού μας χώρου, Chania Citizen Guide και της συνεχούς εξέλιξης του διαδικτύου μπορείτε να προβάλλεται την επιχείρηση σας με τους παρακάτω ιδανικούς τρόπους :

Α. Με κάρτα διαστάσεων 336×210 ιχνοστοιχείων (pixels) που θα εμφανίζεται δεξιά της καταχώρησής σας, στην αντίστοιχη επαγγελματική κατηγορία στη βάση δεδομένων του Επαγγελματικού & Τουριστικού Οδηγού.

Β. Με σελίδα-ες διαστάσεων 680×585 ιχνοστοιχείων που θα εμφανίζεται, κάνοντας «κλικ» πάνω στο κείμενο «περισσότερες πληροφορίες», κάτω από την κάρτα τής καταχώρησή σας.

Γ. Με πινακίδα (banner) διαστάσεων 700×100 ιχνοστοιχείων, πάνω από κάθε παραγόμενη σελίδα του CCG.

Δ. Με πινακίδα διαστάσεων 270×100 ιχνοστοιχείων, πάνω από κάθε παραγόμενη σελίδα του CCG.

Οι παραπάνω προσφερόμενοι τρόποι προβολής κοστίζουν ελάχιστα σε σύγκριση με την έντυπη ή ραδιο-τηλεοπτική διαφήμιση και η απόδοση τους είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη αφού η προβολή είναι διαρκής και το κοινό-στόχος πολυδιάστατο.

(διαβάσετε αναλυτικότερα εδώ)