Τα Εσώρουχα

Γάμος στα Χανιά, Η Νύφη

Τα εσώρουχα θα τα επιλέξετε αφού πρώτα καταλήξετε στο νυφικό που θα φορέσετε. Είναι σημαντικό να ζητήσετε τη γνώμη των ειδικών απο το σαλόνι που θα αγοράσετε το νυφικό σας. Αυτοί θα σας συμβουλέψουν τι εσώρουχα ταιριάζουν στο ύφασμα και στο στιλ του νυφικού σας φορέματος. Βέβαια μπορείτε κι εσείς μόνες σας ξεφυλλίζοντας περιοδικά ή σερφάροντας στους ανάλογους διαδυκτικούς τόπους στο Ιντέρνετ να κάνετε τη δική σας έρευνα.

Μη φορέσετε κάποια απο τα εσώρουχα που ήδη έχετε. Προσπαθήστε να βρείτε εσώρουχα με βασικό κριτήριο τη χρηστικότητα τους και όχι το πόσο όμορφα, θηλυκά ή σέξι είναι. Αναζητήστε εσώρουχα καλής ποιότητας που δε θα σας πιέζουν, δε θα σας ιδρώνουν, δε θα σας προκαλούν κνησμό, δε θα διαγράφονται μέσα απο το νυφικό και δε θα αφήνουν εξογκώματα πάνω στο σώμα σας. Το ίδιο ισχύει και με το καλσόν το οποίο μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και το καλοκαίρι με οποιοδήποτε παπούτσι εκτός βέβαια αν επιλέξετε πέδιλα. Εκτός απο καλσόν υπάρχουν κι οι ζαρτιέρες με τις κάλτσες που φοριούνται πιο άνετα.

Αν το νυφικό σας είναι εφαρμοστό προτιμήστε ένα μικροσκοπικό εσώρουχο. Το κορσάζ είναι η ιδανική λύση για νυφικά στράπλες και τα cups για τα νυφικά που αφήνουν έξω την πλάτη. Υπάρχουν και τα κορμάκια, ιδανικά για νυφικά σε ίσια γραμμή.

Μη διστάσετε στο θέμα των εσωρούχων να συμβουλευτείτε τους πωλητές είτε από το σαλόνι νυφικού είτε απο ένα οποιοδήποτε κατάστημα που θα επιλέξετε οι ίδιες. Περιγράψτε τους το νυφικό σας, τη γραμμή του και το ύφασμα του, μιλήστε τους ακόμα και για το σωματότυπο σας κι αυτοί να είστε σίγουρες ότι θα σας προτείνουν τα ιδανικά στην περίπτωση σας εσώρουχα.