Τα Παπούτσια του Γαμπρού

Γάμος στα Χανιά, Ο Γαμπρός

Τα παπούτσια αποτελούν σήμα κατατεθέν για τον άνδρα. Είναι συνήθως το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι γυναίκες σε κάποιον αφού αυτά φανερώνουν πολλές φορές το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του.

Τρία είναι τα στιλ που κυριαρχούν στα ανδρικά παπούτσια: τα επίσημα από λουστρίνι ή δέρμα σε μαύρο ή μπορντό χρώμα, τα κλασσικά παπούτσια τύπου Oxford και τα σουέτ ιδανικά κυρίως για τους καλοκαιρινούς μήνες.
Αν στο γάμο σας επιλέξετε να φορέσετε το κλασικό επίσημο κουστούμι να ξέρετε ότι του ταιριάζουν επίσης επίσημα παπούτσια από λουστρίνι ή δέρμα σε μαύρο ή και μπορντό χρώμα. Αν το κουστούμι σας είναι ανοιχτόχρωμο ταιριάζει με επίσημα ανοιχτόχρωμα παπούτσια. Ο τύπος και το χρώμα του κουστουμιού καθώς και η εποχή που θα παντρευτείτε καθορίζουν συνήθως και το στιλ των παπουτσιών που θα φορέσετε.

Φροντίστε να αγοράσετε τα γαμπριάτικα παπούτσια μετά την επιλογή του κουστουμιού. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στο μέγεθος και την εφαρμογή και περπατήστε τα αρκετές φορές πριν το γάμο. Προσέξτε μήπως σας πιέζουν ή δε είναι άνετα στο περπάτημα. Μην ξεχνάτε ότι τη μέρα του γάμου σας περιμένει πολύ ορθοστασία οπότε ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια θα σας βοηθήσουν ν’ ανταπεξέλθετε και να αισθάνεστε ξεκούραστος.